KDO SMO

KDO SMO

Že na samem začetku delovanja našega podjetja, leta 1980, smo se zavedali, da bomo dosegli zadane poslovne cilje le pod pogojem, če bomo tesno sledili razvoju iz področja obdelave kovin in samim trendom povpraševanja na trgu. 


Zaradi povpraševanja in samih trendov pa imamo v ponudbi tudi tako imenovane samostojne storitve kot so CNC struženje in CNC rezkanje, žično erozijo.. kot tudi proizvodnjo posameznih izdelkov za traktorje Zato poskrbimo tudi za sprotno nadgrajevanja tako strojnega parka kot znanja naših zaposlenih.


95% naše naših zmogljivosti je usmerjeno v izdelavo izdelkov po naročilu, za v izvoz na Avstrijsko in Nemško  tržišče.


Vse to pa so razlogi, da smo se, izjemno hitro, postavili ob bok priznanim podjetjem iz naše branže, ki so vredna zaupanja, tako pri nas kot v sosednjih državah. Kar nas je »pripeljalo«  tudi do statusa proizvajalca delov za traktorje RASANT.  Ker pa nas krasijo poleg natančne izdelave še izjemno hitra odzivnost in spoštovanje dogovorjenih rokov, smo prepričani, da bomo v tej ugledni družbi ostali še naprej.


ZAPOSLITEV:

Trenutno nimamo prostih delovnih mest. Če pa ste prepričani, da bi se lahko vklopili v naš kolektiv pa nam lahko že sedaj pošljete po e-mailu ali pošti vaše podatke in želje. Podatki bodo varno spravljeni, kjer bodo čakali na pravi trenutek.


Osebna izkaznica:

VERMA Verdinek Vojko, s.p.  Livarska ulica 14  2366 Muta     Občina: Muta Upravna enota: Radlje ob Dravi     Direktor: Verdinek Vojko     Davčna številka: 30112966  ID zavezanca za DDV: SI30112966  Matična številka: 1312235     IBAN: SI56 0245 6008 9076 589, NLB