PONUDBA

PONUDBA

Skrbno  nadgrajevanje tehnologije in znanja iz področja obdelave kovin nam omogočata nenehno prilagajanje vsem standardom in zahtevam trga pri povpraševanju po naših izdelkih, ki so vedno plod naročil in s tem izdelave po načrtih ter specifikacijah naročnikov.


Po več kot 35. letih smo prepoznavni po kvaliteti tako izdelkov kot storitev. Še posebej pa nas poznajo kot zanesljivega proizvajalce delov za traktorje RASANT in posipalnikov cest za vse vrste traktorjev,Posipavate lahko tudi apno. 


Tako za Avstrijsko podjetje RASANT izdelujemo razne strojne dele za traktorje in tudi končne izdelke, kot so posipovalci za posipavanje cest, razne pluge, senene vile in še nekaj manjših priključkov za njihove GAMS traktorje. Smo usposobljeni za maloserijsko proizvodnjo od zvarjencev, ki jih po zvarjenju tudi obdelamo in drugih strojnih obdelovancev. Na trgu smo že z dolgoletnimi izkušnjami, zato imamo tudi za delo, ki ga opravljamo strokovno usposobljene ljudi. Razvoj in prodaja brusilnikov kos za traktorje.


Sicer pa so vsi naši izdelki oz. storitve so vedno opravljene v popolnem skladju z načrti in zahtevami naših naročnikov. V proizvodnji pa imamo uvedeno tudi strogo kontrolo tako kvalitete izdelave kot same natančnosti izdelave.


Pri izdelkih, ki jih izdelujemo po naročilu in specifikacijah naših stran gre največkrat za sestavne dele nekega končnega izdelka ali sestavne dele kakšnega od strojev. Storitve, ki pa jih opravljamo so ravno tako opravljene v skladu z navodili in načrti, ko je potrebno opraviti npr. CNC rezkanje ali struženje na dobavljenih polizdelkih naših strank, storitve žične erozije…
Zaradi izjemne kvalitete tako naših storitev kot izdelave izdelkov, izjemno hitre odzivnosti, popolne prilagoditve našim strankam in spoštovanje dogovorjenih rokov, smo prepričani, da bili tudi za vas idealen poslovni partner.


Posipalniki cest za vse traktorje (PDF) >>Posipavate lahko tudi apno.